conversieratio         

Zoeken naar conversieratio

Case verdrievoudiging van de conversieratio Creating4U. Case verdrievoudiging van de conversieratio Creating4U.
Verdrievoudiging van de conversieratio. WOEFshop is een webshop in non-food hondenartikelen. Denk daarbij aan speeltjes maar ook bijvoorbeeld aan riemen halsbanden en verzorgingsartikelen. WOEFshop bevindt zich in een volle markt waarin enkele grote spelers domineren. Zoals bij veel webshops ziet WOEFshop ook haar afzet in de vakantiemaanden juli en augustus traditiegetrouw afnemen. Dit komt enerzijds door lagere bezoekersaantallen maar ook door een afgenomen conversieratio. Dit betekent dat er niet alleen minder bezoekers op de webshop komen maar dat die bezoekers procentueel ook nog eens minder kopen dan in de andere maanden.
Conversieratio Leer en verbeter Webdesign Tilburg WebdesignTilburg.
Normaal gesproken heb je zon 2000 bezoeken op je website per maand en ongeveer 60 bestellingen het conversieratio is dan 3%. Door de adwordscampagne heb je deze maand 4000 bezoekers en 25 extra bestellingen het conversieratio is nu 6025/4000100 213%. Een lager conversieratio dus! Je zou nu kunnen besluiten dat de adwordscampagne niet succesvol is geweest maar is dat wel zo? Je hebt namelijk 25 bestellingen meer binnen gehaald dan normaal. Kijk in plaats van naar het algemene conversieratio naar het conversieratio van adwords bezoekers de kosten van je campagne en dus specifiek of de adwords campagne zinvol is geweest. Mijn advies staar je dus niet blind op dit cijfer en neem specifieke gebeurtenissen of specifieke bezoekers zoals via adwords mee in je strategische beslissingen. Gericht omgaan met je doelen.
Wat is Conversie Optimalisatie? MindWise.
Julien 06/01/2017 in Algemeen // 0. Conversie optimalisatie ook wel conversieratio optimalisatie CRO genoemd is een cyclisch proces met een verzameling van activiteiten die gericht zijn op het maximaliseren van het aantal conversies op een website of applicatie. Het is de kunst en wetenschap van het triggeren van bezoekers om een actie uit te voeren op de website en bevat elementen op het gebied van visueel design copywriting user experience usability psychologie testen van verschillende versies van website content en neuromarketing om menselijk handelen te beïnvloeden. Het is een samensmelting van twee woorden conversie en optimalisatie. Volgens de VanDale is een conversie een omzetting of omwisseling.
Wat is Conversie ratio? Marketing woordenboek.
De conversie ratio is het percentage van bezoekers van een website welke uiteindelijk tot een bepaalde actie overgaan lees meer
Wat is conversiepercentage / conversieratio. De uitleg.
De berekening is dan als volgt. Het totaal aantal bestellingen gedeeld door het totaal aantal website bezoeken 100% de conversieratio van een webshop. Vuistregels en benchmarks bij conversie. Conversiepercentages van site bezoek tot aankoop liggen tussen de 05% en 7% meestal zo rond 15%. Hoe hoger de gemiddelde prijs van de producten of diensten waar het om gaat hoe lager het conversiepercentage. Een actieve nieuwsbrief inschrijving is pakweg 350 waard. Een bezoek aan een store-locator pagina is pakweg 5 tot 15 omzet waard. Een bekend merk scoort hogere conversiepercentage dan een minder bekend merk. Conversiepercentages zijn te verbeteren winkelwagen/bestelproces optimalisatie en nog veel meer.
Wat is een goede conversieratio?
Het belang van een hoge conversie is inmiddels wel bekend alleen bezoekers op je site is niet genoeg. Je wilt sales inschrijvingen of leads hebben. Maar wanneer heb je nu een goede conversie? Hoe weet je of je het slecht doet? Helaas is er geen eenduidig antwoord te geven maar er zijn wel een aantal richtlijnen die houvast geven. Google heeft in juli 2011 helaas zijn er geen recentere gegevens conversie benchmark gegevens gepubliceerd per land gebaseerd op de gemiddelde Google Analytics goal conversie. Voor Nederland was dit gemiddelde 1.5%. Dit betekent echter absoluut niet dat dit voor jouw site ook een benchmark is. Bron Google Analytics benchmark newsletter.
Conversieratio optimalisatie CRO Nordique internetbureau in Groningen.
Je kunt de conversie meten van mensen die iets downloaden inschrijven voor je nieuwsbrief contact opnemen of een product aanschaffen. Des te hoger het percentage des te beter je conversieratio. Met conversieratio optimalisatie CRO ga je aan de slag met de inhoud en vormgeving van je website om maximaal resultaat te halen. Van kleuren en indeling tot complete processen alles gaat onder de loep om meer resultaat te halen uit jouw online activiteiten. Hoe zet je CRO in? Je wilt vanzelfsprekend dat je potentiële klanten vriendelijk worden aangesproken goed hun weg kunnen vinden en een authentiek beeld krijgen van je organisatie. Geldt dat ook voor je website? Het is verstandig om vooraf te bedenken welk doel je met jouw website wilt bereiken.
De impact van off-site factoren op de conversieratio Adwise Internetmarketing.
De impact van off-site factoren op de conversieratio. Maandag 16 november 2015. In de wereld van online marketing houdt de conversieratio menig marketeer en webanalist bezig het wordt doorgaans als een belangrijke KPI Key Performance Indicator gezien. Verkeer en conversie beïnvloeden de conversieratio en zorgen voor een continue fluctuatie vaak zonder aantoonbare aanleiding of oorzaak. Het zoeken naar een verklaring voor deze fluctuaties kan verloren tijd zijn deze kunnen volkomen normaal zijn of worden veroorzaakt door factoren die niet direct meetbaar of te overzien zijn. Als online marketeer wil je zoveel mogelijk grip hebben op je conversieratio.
Het gevaar van de conversieratio Emerce.
Best practice 28 juni 2012 1028. Het gevaar van de conversieratio. De conversieratio is één van de meest gebruikte metrics binnen webanalyse en optimalisatietrajecten maar wordt vaak verkeerd begrepen en daardoor voor het verkeerde doel ingezet. Doordat de twee factoren verkeer en conversie van invloed op de conversieratio continue veranderen ten opzichte van elkaar fluctueert de conversieratio vaak zonder direct aanwijsbare oorzaak of aanleiding. Deze schommelingen houden veel online marketeers en webanalisten dagelijks bezig en organisaties investeren soms veel tijd en geld in het verklaren van deze veranderingen. Maar wat leert de conversieratio ons nu eigenlijk en moeten we ons wel focussen op deze heilige ratio?

Contacteer ons