converteren betekenis         

Op zoek naar converteren betekenis?

Wat betekent Converteren? Definities en afkortingen geleverd door Computerwoorden.nl.
Het omzetten van gegevens zodat ze geschikt worden gemaakt voor een toepassing in een andere omgeving omzetten van een bestandssoort naar een andere bestandssoort bijvoorbeeld een document dat in WordPerfect gemaakt is geschikt maken voor Word WP naar DOC. Voeg toe aan lijst Print dit woord Selectie naar lijst Directe link naar Converteren.
Wat betekent converteren? WatBetekentHet.nl.
Waarom ben je anders op zoek naar de betekenis van converteren? Niet voor niets wordt er op het internet veel gezocht op. Op deze website geven we antwoord op deze vragen! De betekenis van converteren is. Omzetten van een bestand in een ander soort bestand. omzetten van gegevens uit de ene vorm in een andere zonder hun feitelijke inhoud aan te tasten. Er is al veel gezocht naar de betekenis van converteren en we hebben al veel mensen geholpen met het vinden van de betekenis. Wij hopen dat jij ook wat aan de informatie op deze website hebt gehad.
Conversie informatica Wikipedia.
Er kunnen programma's gebruikt worden voor het omzetten van gegevens. Alien een programma dat installatieformaten converteert. Any Video Converter een programma om te converteren tussen verschillende videoformaten. FFmpeg een programma dat audio en videostreams converteert. Verder bestaan er ook online websites om specifieke bestandstypes om te zetten. Video-uploadwebsites zoals YouTube Dailymotion en Vimeo maken gebruik van conversie om bestanden te converteren naar een ander formaat. Men kan bijvoorbeeld een bestand uploaden in het AVI bestandsformaat en vervolgens de video bekijken in HTML5 of H.264. Microsoft Office Word kan docx bestanden converteren naar doc bestanden. Verlies of onjuiste conversie bewerken. Het doel van conversie is het behoud van alle gegevens in de meest volledige vorm.
Converteren 10 definities Encyclo.
het van obligaties in aandelen. converteren werkw.Uitspraak knvr'tern Verbuigingen converteerde verl.tijd enkelv. Verbuigingen heeft geconverteerd volt.deelw. Toon alle vervoegingen in een andere vorm of formaat omzetten Voorbeelden muziekbestanden conv. Letterlijk het omzetten van een obligatie of preferent aandeel in een normaal aandeel. Het omzetten in of het overzetten van gegevens in een ander opslagformaat. Omzetten van een tijdelijk recht van erfpacht naar een voortdurend recht van erfpacht. Omzetten van een bestand in een ander soort bestand.
Betekenis converteren.
Je kunt ook zelf een definitie van converteren toevoegen. overgankelijk omzetten van de ene eenheid in de andere Onze studenten moeten leren hoe joules in elektronvolts geconverteerd worden. omkeren verkeren Bron home.planet.nl/dumon002/. Het omzetten van een bestand in een andere bestandssoort of andere opslagvorm Bron icer.nl. Proces van omzetten van archiefstukken van het ene medium naar het andere of van het ene formaat naar het andere. converteeren omzetten 1505 MNHWS nnl. in andere computercode omzetten 1994 Sijs 2001.

Contacteer ons